chia sẻ trang này:
  • Facebook
  • Twitter

chi tiết tác phẩm 'Silver Room,'

sắp đặt theo đặc thù địa điểm

2016-2018

bạc, đá, gỗ, tre, thạch anh

trắng, dây thừng, màu vẽ

1,620 x 1,490 x 600 cm

tác phẩm thuộc bộ sưu tập tư

nhân Château La Coste

(Aix-en-Provence, Pháp)

bản quyền hình ảnh thuộc Phạm Anh Huy

careless missteps 

carved out of wood,
cut like a wedge. 
the stairs are ironically
hard to get used to.
they are a game;
you got to be careful,
balancing your way upwards.
in a slip,
a careless misstep,
you could fall

right back down
to the ground.

 

isn't it fun -

barely two meters tall
off of the mound.
yet an illusion that

scares our weak mind
oh so playfully,


a little challenge:

going up
up
up

up
to the top

the game will be

worth it.

- tt.n 2018

những hình ảnh liên quan:

để tải bài viết về dự án 'Silver Room', vui lòng truy cập link này:

để xem phác thảo tác phẩm 'Silver Room' vui lòng truy câp link này

Logo