chi tiết tác phẩm 'Silver Room,'

sắp đặt theo đặc thù địa điểm

2016-2018

bạc, đá, gỗ, tre, thạch anh

trắng, dây thừng, màu vẽ

1,620 x 1,490 x 600 cm

tác phẩm thuộc bộ sưu tập tư

nhân Château La Coste

(Aix-en-Provence, Pháp)

bản quyền hình ảnh thuộc Phạm Anh Huy

a guarded artifact 

when i think of the stairs,
in the mind,
i see the usual
a set of levelled floors
distanced ever so slightly

from each other,
evenly surfaced,
curved
at a perfect right angle
simple, original,

but rather… dull.
the silver room is an art show
a man-made artefact
guarded by nature
so why not make the stairs
a piece of art, too?
as peculiar as they may be
in appearance,
they’re a unique way
to escalate
they are, in their own way,
a figure of art.

- tt.n 2018

chia sẻ trang này:

  • Facebook
  • Twitter

những hình ảnh liên quan:

để tải bài viết về dự án 'Silver Room', vui lòng truy cập link này:

để xem phác thảo tác phẩm 'Silver Room' vui lòng truy câp link này

Logo