share page:

  • Facebook
  • Twitter

details of the site-specific

installation 'Silver Room'

2016-2018

silver, stone, wood,

bamboo, white quartz,

rope, paint

1,620 x 1,490 x 600 cm

courtesy of Château La Coste

private collection (Provence, France)

images courtesy of Pham Anh Huy

invisible columns 

the silver room –
an overall well-structured piece,
exceeding standards:
it is whole,
yet little things have 
constructed the base
of this grand project.
the little things make it
what it is.
invisible columns that keep it stable,
and grounded.
nails that keep the wood in place,
so bounded.
knots and knots of rope
delicately tied around the piece
thousands of silver squares wrapped up
and layered
on top of each other in careful
mathematical stroke.
all of these details are what makes
the silver room.
not just the 
massive structures.

- tt.n 2018

related images:

to download the press release

about the 'silver room' click:

to see the 'silver room' sketches, click here

Logo