chia sẻ trang này:

  • Facebook
  • Twitter

chi tiết tác phẩm 'Silver Room,'

sắp đặt theo đặc thù địa điểm

2016-2018

bạc, đá, gỗ, tre, thạch anh

trắng, dây thừng, màu vẽ

2,300 x 18,000 x 11,000 cm

tác phẩm thuộc bộ sưu tập tư

nhân Château La Coste

(Aix-en-Provence, Pháp)

bản quyền hình ảnh thuộc Phạm Anh Huy

the rays beneath

as you enter the art

of the silver room,
most tend to climb upstairs,
where the main exhibit is.
but if you take

your time to go down

below where the footsteps

are echoing

through the bamboo.
the soil underneath

is just as exciting
to the ordinary eye

- puzzling
nothing special,

only a layout made by the sun
peeking through the wood above.
look closer, every single

ray of the sun
is different in shape
in length, even width
similar at first,
unique within moments
it is art on its own,
the art made by nature
an honorary decoration
to accompany the main room.

- tt.n 2018

những hình ảnh liên quan:

để tải bài viết về dự án 'Silver Room', vui lòng truy cập link này:

để xem phác thảo tác phẩm 'Silver Room' vui lòng truy câp link này

Logo