chi tiết tác phẩm 'Silver Room,'

sắp đặt theo đặc thù địa điểm

2016-2018

bạc, đá, gỗ, tre, thạch anh

trắng, dây thừng, màu vẽ

1,620 x 1,490 x 600 cm

tác phẩm thuộc bộ sưu tập tư

nhân Château La Coste

(Aix-en-Provence, Pháp)

bản quyền hình ảnh thuộc Phạm Anh Huy

scattered smiles

taken back in time,
where all space is
wiped out from under my feet,
back in nature
where my toes dig into the raw

soil of the world,
and i breathe in the fresh air
to clear my dusty,
tired lungs.

i smile.

above me,
the ceiling is splashed
by marvellous colours.

each one saturated in
a light-hearted memory

i smile,
as the warm rays of the sun
stretch out to hug my face,
dropping the light,
one by one
in a delicate lineup.
as i smile.

- tt. n 2018

chia sẻ trang này:

  • Facebook
  • Twitter

những hình ảnh liên quan:

để tải bài viết về dự án 'Silver Room', vui lòng truy cập link này:

để xem phác thảo tác phẩm 'Silver Room' vui lòng truy câp link này

Logo