details of the site-specific

installation 'Silver Room'

2016-2018

silver, stone, wood,

bamboo, white quartz,

1,620 x 1,490 x 600 cm

 

rope, paint

courtesy of Château  La Coste

private collection (Provence, France)

 

images courtesy of Pham Anh Huy

silver room

 

in a forest that is scattered
in the name of one's art,
stands a stoic bamboo house,
dedicated to the heart,


its hands stretching out,
piercing the sky.
whilst its silver complexity
is blinding the eye.


an enigma, it holds
in the darkness of grip
a crystal is hidden

in its echoing pits.


its rays bursting out
from the cave,

in the morn.
abandoned,
in green,
in the breeze, 

in the storm.

- tt. n 2018

share page:
  • Facebook
  • Twitter

related images:

to download the press release

about the 'Silver Room' click:

to see the 'Silver Room' sketches, click here

Logo